• 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
/ 05

Presentaties

Henk geeft regelmatig lezingen en presentaties voor bedrijven, scholen en verenigingen. Indien gewenst gericht op een bepaald thema of onderwerp.

Op geheel eigen, informatieve én humoristische wijze deelt hij zijn ervaringen en belevenissen, omlijst door prachtige beelden en muziek.
Zijn brede kennis van de natuur en diergedrag, o.a. opgedaan door jarenlange ervaring als fotograaf en gids in de wildernis van Afrika, zorgt voor nieuwe inzichten en voor een boeiende en interessante presentatie.

Als geen ander weet hij met zijn werk, vol aandacht voor het kleine en kwetsbare de toeschouwer te ontroeren en te raken.

Henk Ruitenbeek presenteert "Emotions Of Life" 

een avontuurlijk programma met de mooiste verhalen, foto's en muziek.

Enkele reacties;

Carla

"Henk het was echt fantastisch gisteren! Wat een volle zaal! Ongelofelijk! Wat een prachtig werk heb jij gemaakt. Heel, heel bijzonder en dat in combinatie met jouw verhalen. Ik genoot ervan, in gedachten was ik met je mee op reis. Super dat ik dit mee mocht beleven!"

Annelies

"Fantastische avond gehad: geluisterd naar een man met passie, mooie verhalen en prachtige foto's"

Willy

"Wat mij ontroerde is dat de foto's op een groot scherm geprojecteerd werden en dat is imposant. Je ziet dan ook hoe dichtbij Henk met zijn fotocamera bij de dieren komt. Je ziet de pracht van deze dieren"

 

Press enter to search